Beetlejuice 2’nin Senaristi Belli Oldu!

13.10.2017 14:55
Beetlejuice 2’nin Senaristi Belli Oldu!

Warner Bros. ilki 1988’de vizyona giren Tim Burton imzalı kült film Beetlejuice (Beterböcek)’in ikincisi için çalışmalarını hızlandırdı. Senarist Mike Vukadinovich devam hikayesini yeniden yazacak.

Yaklaşık 30 yıl sonra yönetmen Tim Burton ile oyuncu Michael Keaton ikilisini Beetlejuice’un devam halkasında buluşturmayı planlayan proje, uzun süredir sadece söylenti halindeydi. Görünen o ki Warner Bros. net adımlar atarak Beetlejuice 2'yi ete kemiğe büründürüyor. Keaton, Beterböcek rolünde olağanüstü bir iş çıkararak karakteri Hollywood klasikleri arasına sokmuştu.

Kariyerinde sadece Rememory (2017) filminin senaryosunu yazan Mike Vukadinovich, 2007 yılında Reverie Productions Yeni Nesil Oyun Yazarlığı Ödülü’nü almıştı. Ülkemizde gösterime girmeyen Rememory filminde Peter Dinklage, Matt Ellis, Jordana Largy ve Anton Yelchin isimleri öne çıkıyor. Vukadinovich, Marvel’ın 21 Kasım’da başlayacak yeni dizisi Runaways’in de yazar kadrosunda bulunuyor. 

Halihazırda Disney’in 2019’da vizyona girecek Dumbo filmi için birlikte çalışan Tim Burton ve Michael Keaton’ın, ikinci Beetlejuice filmi için oldukça heyecanlı ve istekli oldukları belirtiliyor. Ancak ikisiyle de henüz resmi bir anlaşma imzalanmış değil. 

KatzSmith Productions’tan Seth Grahame-Smith ve David Katzenberg yapımcılığında çekileceği kaydedilen Beetlejuice 2, oyuncu kadrosunda Alec Baldwin, Geena Davis, Winona Ryder, Catherine O’Hara ve Jeffrey Jones gibi isimlerin yer aldığı ilk filmin devamı niteliğinde olacak. Filmin henüz vizyon tarihi bulunmuyor.