Yeşilçam Yıldızlarından Bahar Öztan Yoğun Bakımda

14.10.2017 11:01
Yeşilçam Yıldızlarından Bahar Öztan Yoğun Bakımda

Yeşilçam'ın ‘Gamzeli Güzeli’ olarak nitelendirilen Bahar Öztan, eski bir hastalığının nüksetmesi nedeniyle dün acilen girdiği ameliyattan 12 saat sonra çıktı ve yoğun bakıma alındı. 

55 yaşındaki usta oyuncunun sağlık durumunu hakkında bilgi veren yakın dostu Burhan Akdağ, "Baharımız Halkalı Acıbadem Hastanesi'nde tam 12 saat süren başarılı bir ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda ne kadar kalacağı belli değil. Aldığım her türlü bilgiyi sizlerle burada paylaşacağım. İyi enerjiye ve duaya ihtiyacı var. Lütfen esirgemeyelim" dedi. 

Bahar Öztan ameliyat öncesi sosyal medya hesabında şu satırları kaleme almıştı: "Sayfamda her zaman pozitif videolar resimler kullanıyorum. Benim ruhuma iyi geliyor, sizlerin de ruhuna iyi gelsin diye. Ama hayatta gerçekler var. Hastalığım tekrardan nüksetti. Ben hiç üzülmüyorum. Kendimi hazırladım her türlü güçlüğü yenmeye. Allah kısmet ederse ameliyata gireceğim. Önce Allah'a sonra doktorlara sonra da siz sevdiklerimin dualarına ihtiyacım var. Sizi çok ama çok seviyorum. Sevgiyle kalın."

Sanat hayatına 1972'deki Mahkum filmiyle başlayan Bahar Öztan, 60’a yakın yapımda rol aldı. Bodrum’a yerleştikten sonra uzun süre sinemaya ara veren ünlü oyuncu, en son 2007’deki Aşk Kapıyı Çalınca filminde ve 2008’deki Görgüsüzler dizisinde oynamıştı.