Karl Urban, Yargıç Dredd Rolüne Geri Dönebilir

16.10.2017 10:45
Karl Urban, Yargıç Dredd Rolüne Geri Dönebilir

Yönetmenliğini Pete Travis’in yaptığı Yargıç Dredd (2012) filminde Dredd karakterini canlandıran aktör Karl Urban, çekilmesi planlanan televizyon dizisinde de rolünü tekrarlayabilir. 

Beş yıl önce 30 milyon dolar bütçeyle çekildikten sonra gişede sadece 41 milyon dolar gelir getirerek hayal kırıklığına yol açan filmin devam halkası Dredd 2 iptal edildi. Ancak birkaç ay önce Rebellion Productions ve IM Global Television, 'Yargıç Dredd: Mega City One' adlı bir dizi hazırlıklarına başladıklarını duyurdu. 

Diziye katılması konusunda yapımcılarla çok sayıda görüşme yaptığını belirten Karl Urban, “Fonksiyonu, hedefi olan ve hikayenin tümüne katkıda bulunan bir karakter yazarsanız bu rolü yeniden oynamak ilgimi çekebilir. Hikayeyi destekler gibi görüneceksem adım atmam. Karakterin derinliklerini keşfedecek materyalin dizide olması gerekiyor. Top şu an yapımcılarda” dedi. 

1995 yılında çekilen ilk Judge Dredd filminde başrolde Sylvester Stallone bulunuyordu. Yargıç Dredd: Mega City One dizisinin çekimlerine 2018’de başlanması, 2019’da da televizyonda yayınlanması planlanıyor.