New Mutants Filmi Bir X-Men Korku Üçlemesinin İlki Olacak

18.10.2017 16:39

Yönetmenliğini Josh Boone’un yaptığı X-Men spin-off’u (yan hikayesi) The New Mutants filminin ilk fragmanındaki beklenmedik korku atmosferinin yankıları sürüyor. 

13 Nisan 2018’de vizyona girecek filmle ilgili merak edilenlere değinen Amerikalı senarist ve yönetmen Josh Boone, The New Mutants’ın X-Men evreninde geçen bir korku üçlemesinin ilk ayağı olacağını söyledi. 

Boone, "Çizgi roman filmlerindeki korku unsurunu analiz ettik ve her birinin kendi korku türünde nasıl yapılabileceğini düşündük, çizgi romanlarda en sevdiğimiz büyük olaylardan yola çıkarak. Dolayısıyla bu ilk gezide herşeyin iyi gideceğini varsayarsak, iki ürkütücü X-filmi daha yapmalıyız" dedi. 

Fikirlerini yansıtacağı filmleri Fox’a bir üçleme olarak getirdiğini belirten Boone, "Üç yapım da korku filmi olacak ve üçü de kendisine has özellikleriyle öne çıkacak. The New Mutants kesinlikle bir doğaüstü korku olacak, ondan sonraki film ise tamamen farklı bir tür korku olarak karşınıza çıkacak" diye konuştu. 

Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga ve Blu Hunt isimleri öne çıkıyor.