It (O)’nun 3 Oyuncusu Aynı Dizide Buluşuyor

19.10.2017 10:26
It (O)’nun 3 Oyuncusu Aynı Dizide Buluşuyor

Yazar Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan ve sinema tarihinin 44 yıllık rekorunu kırarak tüm zamanların en çok gişe geliri getiren korku filmi It (O)’nun 3 oyuncusu 'Locke & Key’de bir araya geliyor.

Hulu dizisi Locke & Key’e It'te başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Owen Teague katıldı. Böylece, kadroya daha önce dahil edilen Jackson Robert Scott ve Megan Charpentier'le birlikte filmden diziye geçiş yapan oyuncu sayısı 3’e çıktı. Pilot bölümünde Jack Mulhern ve Danny Glover gibi yıldızlar da rol alacak. 

Fantastik - korku türündeki dizinin yönetmenlik koltuğunda da yine It'te görev alan Andy Muschietti oturuyor. IDW Yayıncılık çizgi romanından uyarlanan dizinin senaryosunda, çizgi romanın da çizerlerinden olan Joe Hill'in imzası var.

Locke & Key, babalarının ölümünün ardından Maine'deki çok eski aile evlerine taşınan ve evin anahtarlarının sihirli olduğunu keşfeden 3 kardeşin maceralarını ele alacak. Anahtarlar sayesinde özel güçler kazanan kardeşler, onları ele geçirmeye çalışan kötücül varlıklarla mücadele edecek. Dizinin 2018’de ekrana gelmesi bekleniyor.