Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (20 Ekim 2017)

20.10.2017 17:54

20 Ekim 2017 haftasında 3’ü yerli 7 yeni film izleyicilerle buluştu. 

Küresel ısınmayı ve doğal afetleri durduran bir iklim kontrol sisteminin bozulmasıyla herşeyin alt üst oluşunun anlatıldığı, bol aksiyonlu ve görsel efektli Uzaydan Gelen Fırtına, haftanın en önemli filmlerinden biri olarak dikkat çekiyor 

Hindistan’da muhafazakar Müslüman bir ailenin, şarkıcılık hayallerinin peşinde koşan genç kızının öyküsünün anlatıldığı ve başrolde Aamir Khan’ın yer aldığı Secret Superstar, diğer filmlerle birlikte salonlardaki yerini aldı.  

New York’ta acemice bir soygun işine girişen biri zihinsel engelli iki kardeşin hikayesi Soygun, gösterime giren yapımlar arasında. Film, John Steinbeck’in Fareler ve İnsanlar kitabının modern bir uyarlaması gibi.

Lise yıllarından beri yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen beş arkadaşın bir düğün arefesinde eski anıları tekrar yaşamaya karar vermeleri ile yaşananların konu edildiği Damat Takımı, bu haftanın yerli filmlerinden biri. 

Geçirdiği bir kaza nedeniyle hiçbir yeni hatıra edinemeyen, her güne iki yıl öncesinden tekrar başlayan genç bir kızın öyküsü, romantik komedi türündeki İlk Öpücük, vizyona giren bir diğer yerli film olarak dikkat çekiyor.  

Yumurtadan çıkmadan önce ailesini kaybetmiş ve bir leylek sürüsünün yanında büyümüş serçe Richard’ın Afrika’ya gidebilmek için kalkıştığı macera Bak Şu Leyleğe, haftanın animasyon filmi olarak salonlardaki yerini aldı. 

Türkiye'nin farklı yerlerinden gelip askerliğini yapmakta olan bir bölük askerin öykülerinin ve dostluklarının konu edildiği, drama türündeki Bölük, bu haftanın gösterime giren yerli filmlerinden bir tanesi.