Kevin Feige, Doctor Strange 2’yi Doğruladı

20.10.2017 19:57
Kevin Feige, Doctor Strange 2’yi Doğruladı

Marvel Sinematik Evreni filmlerinin başındaki isim Kevin Feige, 2016 yapımı Doctor Strange’in devamının yakın zamanda olmasa da çekileceği haberini verdi. 

2019’da gösterime girecek Avengers 4’ten sonra Marvel filmlerinin geleceği kısmen belirsiz. Spider-Man: Homecoming’in devam halkası ve Guardians of the Galaxy Vol 3 kesinleşse de Doctor Strange 2’nin akıbeti muğlaklığını koruyordu. 

Doctor Strange’i canlandıran Benedict Cumberbatch, sırasıyla Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War ve Avengers 4’te de rolünü tekrarlayacak. Konuyla ilgili bir soruya cevap veren Kevin Feige, "Kuşkusuz, Strange’in hikayesini bir devam filminde daha fazla anlatmak isteriz. Ancak bu hemen olmayacak" dedi. 

Önlerindeki altı filme odaklandıklarını vurgulayan ünlü yapımcı, "İlk üç safhayı (phase) bitirmeden ve son Avengers filmini (2019) dünyaya açmadan başka bir şey üzerine dikkat vermek istemiyoruz, ondan sonra ilgileneceğiz" ifadelerini kullandı. 

İlk filmin yönetmeni Scott Derrickson’ın iki gün önce Twitter’da yaptığı Doctor Strange’li paylaşım ve kullandığı "Her film anlaşmasını imzaladıktan sonra ben" ifadeleri, devam filmini de kendisinin yöneteceği şeklinde yorumlanıyor.