Iron Man 3’ten Bir Karakter Avengers’a Katıldı

24.10.2017 15:52
Iron Man 3’ten Bir Karakter Avengers’a Katıldı

Vizyona girdiği 2013 yılında büyük beğeni toplayan Iron Man 3 filminde çocuk karakter Harley Keener’i canlandıran Ty Simpkins, henüz proje ajamasındaki Avengers 4 kadrosuna dahil oldu.

Marvel Sinematik Evreni kapsamında çekilen üçüncü Avengers (Yenilmezler) filmi Infinity War’un 27 Nisan 2018’de gösterime girmesinden bir yıl sonra henüz resmi adı açıklanmamış dördüncü yapım sinemaseverlerle buluşacak. 

Marvel hayranlarının Iron Man 3’ten sonra bir daha görmeyi ummadıkları 16 yaşındaki genç aktör Ty Simpkins, sürpriz bir şekilde Avengers 4’ün oyuncuları arasına girdi. Bu da şimdiden birçok söylentiye yol açmış durumda. 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan başka bir haberde, film yapımcılarının Avengers 4'teki bir cenaze sahnesi için özel figüranlar aradıkları belirtilmiş, bunun da 'süper kahramanlardan biri ölecek mi?' sorusunu akıllara getirdiği vurgulanmıştı. 

Iron Man (Demir Adam) / Tony Stark karakteriyle hafızalarımıza kazınan Robert Downey Jr.’ın Avengers 4’ten sonra bir daha bu rolü oynamayacağını söylemesi, Ty Simpkins’i yeni Iron Man olarak görebileceğimiz şeklinde yorumlanıyor. İddiaların ne kadar doğru olduğunu 2018 ve 2019’da gösterime girecek filmlerde göreceğiz.