Kevin Bacon’lı 'Tremors' Yolda: Beş Oyuncu Daha Katıldı

25.10.2017 11:50
Kevin Bacon’lı 'Tremors' Yolda: Beş Oyuncu Daha Katıldı

Yönetmen Ron Underwood imzalı 1990 yapımı kült film Tremors (Yeraltı Canavarı), 27 yıl aradan sonra bir Syfy dizisi olarak yeniden ekranlara geliyor. İlk filmin yıldızı Kevin Bacon da Valentine McKee rolüne geri dönüyor.

Blumhouse TV ve Universal Cable Prods yapımcılığındaki pilot bölüm için P.J. Byrne (Big Little Lies), Hunter Parrish (Weeds), Ebonée Noel (Wrecked), Brandon Jay McLaren (Ransom) ve Haley Tju (Bella and the Bulldogs) isimleri oyuncu kadrosuna dahil oldu. 

Senaryosu Andrew Miller (The Secret Circle) tarafından yazılan seri, yine Graboid adlı yeraltı yaratıklarının saldırısına uğrayan Perfection kasabasında geçecek. Nevada eyaletindeki bu yer, yıllar sonra aynı tehlikeyle karşılaştığında herkesin tek umudu yeniden Valentine (Kevin Bacon) olacak. Ne var ki Valentine’nin yaş, alkol ve kuruntulu kahramanlık kompleksi gibi çözmesi gereken çok daha büyük kişisel sorunları öne çıkacak. 

Aktör P.J. Byrne, dizide Melvin karakterini canlandıracak. Graboid saldırısından sağ çıkan hırslı müteahhit Melvin, Valentine McKee’ye beslediği büyük kıskançlıkla Perfection’ı yeniden inşa etmek için çabalayacak.

59 yaşındaki Kevin Bacon, daha önce yaptığı bir açıklamada, klasikleşen filmin hayranları için ve filmi henüz izlemeye fırsatı olmayanlar için yeni dizinin 'eğlenceli ve korkunç' olmasını istediğini söylemişti. Tremors’ın henüz resmi bir yayın tarihi bulunmuyor.