Samuel L. Jackson'dan Online Oyunculuk Dersleri Geliyor!

25.10.2017 23:38
Samuel L. Jackson'dan Online Oyunculuk Dersleri Geliyor!

Kariyerinde 45 yılı deviren Amerikalı aktör ve film yapımcısı Samuel L. Jackson, internet üzerinde isteyen herkesin katılabileceği sinema dersleri vermeye hazırlanıyor. 

Aralarında beyaz perde tarihine geçen filmlerin de yer aldığı 100’ü aşkın yapımda önemli rollerde boy gösteren 68 yaşındaki Hollywood yıldızı, içindeki oyunculuk tutkusunu online bir girişim ile genç kuşaklara aktaracak. 

İsteyen herkes, 2018’in ilk aylarında masterclass.com adresinde faaliyete geçecek olan kursa 90 dolarlık bir ödeme ile kayıt olabilecek. Jackson, senaryo analizi, ses kullanımı, karakterle bütünleşme ve ses sınavı yeteneklerini geliştirme konularına dair tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Ücreti ödeyen herkes sınıftaki video ve diğer materyallerden sınırsız olarak faydalanabilecek. 

Kurs, ders özetleri ve tamamlayıcı materyal içeren indirilebilir bir çalışma kitabı da içerecek. Sınıfa kayıt yaptıran öğrenciler video sorularını Jackson’a iletebilecek ve seçilen sorulara geri bildirim alabilecek.

Proje için heyecanlı olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Derslere katılanların oyunculuk konusunda neler yapabileceklerinin sınırı olmadığını öğrenmelerini umuyorum. Eğitimin sonunda bir odaya girip kendilerini en iyi şekilde sunabilecekler ve sonucunda mutlu olacaklar" dedi.

2015 yılında kurulan MasterClass girişiminde, Martin Scorsese, Christina Aguilera, Kevin Spacey, Dustin Hoffman, Hans Zimmer, Steve Martin gibi isimlerin de online sınıfları bulunuyor.