Vincent D’Onofrio, Daredevil’a Geri Dönüyor

26.10.2017 10:45
Vincent D’Onofrio, Daredevil’a Geri Dönüyor

Netflix’in sevilen Marvel dizisi Daredevil’ın üçüncü sezonunda tanıdık bir yüz yeniden kamera karşısına geçiyor. Aktör Vincent D’Onofrio, tekrar Wilson Fisk / Kingpin karakterine hayat verecek. 

Emmy adaylığı bulunan 58 yaşındaki Amerikalı oyuncu, ilk kez dizinin birinci sezonunda ana villain (yapımın kötü karakteri) rolünde boy göstermiş, ikinci sezonda da kısa bir süre yer almış, rolüyle bütünleşerek izleyicilerin büyük beğenisini toplamıştı. 

D’Onofrio’nun dönüşünün yanısıra Daredevil’ın showrunner (ABD’de dizilerin günlük olarak her şeyinden sorumlu kişi) görevini de senarist ve yapımcı Erik Oleson üstlenecek. 

Görme engelli avukat Matt Murdock / Daredevil karakterini canlandıran Charlie Cox’un başrolde yer aldığı dizide, New York’un Hell's Kitchen bölgesinde yaşanan olaylar, Daredevil’in suçla mücadelesi ve adalet arayışı konu ediliyor. 

Daredevil, ikinci sezondan sonra geçtiğimiz Ağustos ayında Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist karakterleriyle birlikte The Defenders dizisinde yer almıştı. Üçüncü sezonun önümüzdeki yılın sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor.