Mel Gibson ve Danny Glover’dan Cehennem Silahı 5 Adımı!

28.10.2017 11:35
Mel Gibson ve Danny Glover’dan Cehennem Silahı 5 Adımı!

Ünlü aktörler Mel Gibson ve Danny Glover’ın, büyük beğeni toplayan polisiye, aksiyon ve komedi serisi Lethal Weapon (Cehennem Silahı)’nın beşinci halkası için görüştükleri bildirildi. 

İlki 1987 yılında çekilen yapımın diğer üç devam filmi 1989, 1992 ve 1998 yıllarında sinemaseverlerle buluşmuştu. Şu an 61 yaşında olan Mel Gibson ve 71 yaşındaki Danny Glover, yönetmen Richard Donner ile bir araya gelerek beşinci filmin olasılığını tartıştı. 

Warner Bros.'un yapımcılığında çekilecek projenin hayata geçmesi durumunda yönetmenliğini Donner’ın yapacağı, senaryoyu da dördüncü filmden hatırladığımız Channing Gibson’ın hazırladığı belirtildi. Cehennem Silahı 5'in akıbeti önümüzdeki aylarda kesinleşecek.

Los Angeles Polis Departmanı cinayet masasından Roger Murtaugh (Danny Glover) ve ortağı Martin Riggs (Mel Gibson)’ın maceralarını izlediğimiz dört film toplamda 1 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etmişti. Serinin şu sıralar ikinci sezonu yayınlanan aynı adlı bir televizyon dizisi de bulunuyor.