Bir DC Karakteri Daha Beyaz Perdeyle Tanışacak

01.11.2017 18:50
Bir DC Karakteri Daha Beyaz Perdeyle Tanışacak

DC Comics evreni çizgi romanlarının en eski kötü karakterlerinden birisi olan Black Adam’ın solo filmine yönelik çalışmalar başladı. 

New Line Cinema’nın yapımcılığında çekilecek olan filmdeki Black Adam karakterini 45 yaşındaki ünlü aktör Dwayne Johnson canlandıracak. Undateable komedi dizisinden hatırladığımız Adam Sztykiel senaryoyu yazıyor. Baş yapımcılığı ise Geoff Johns üstleniyor. Johnson dışındaki oyuncu kadrosunun kimlerden oluşacağı şimdilik belirsiz.  

İlk kez 1945 yılında Otto Binder ve C.C. Beck tarafından çizilen ve kökleri antik Mısır’a uzanan Black Adam, popüler süper kahramanlardan Shazam’in baş düşmanı bir anti-kahraman ya da super-villain (bir eserdeki kötü karakter) olarak yansıtılıyor. Black Adam, 2009’da IGN’in tüm zamanların en büyük kötü karakterleri listesinde 16. sırada gösterilmişti. 

Stüdyo aslında Black Adam’ı, Zachary Levi’nin başrolde oynayacağı Shazam! filminde kullanmayı düşünmüş ancak daha sonra Dwayne Johnson’lı ayrı bir film çekilmesine karar vermişti. Black Adam’ın henüz resmi bir gösterim tarihi bulunmuyor.