Oyuncu Cem Korkmaz Ölü Bulundu

02.11.2017 10:02
Oyuncu Cem Korkmaz Ölü Bulundu

YouTube'da yayınladığı videolar ile tanınan oyuncu ve sunucu Cem Korkmaz (30) evinde intihar etti. Korkmaz, Recep İvedik 4 filminde de rol almıştı. 

Cem Korkmaz'dan uzun süre haber alamayan yakınları, dün polise haber verdi. Polis ve sağlık ekipleri, Korkmaz'ın Üsküdar'daki Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak'ta bulunan evine çilingir yardımıyla girdi. Evde oyuncunun cansız bedeniyle karşılaşan ekipler, cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Korkmaz’ın kendi yaşamına son verdiği belirlendi. 

G.O.R.A. filminde Tihulu karakterini canlandıran ve "Bir cisim yaklaşıyor efendim" repliği ile hafızalara kazınan usta oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğlu olan Cem Korkmaz, çeşitli tiyatro oyunlarıyla sinema filminde rol almıştı.

Recep İvedik 4 filminde de rol alan ve yapımda ‘cep herkülü' lakabı ile anılan oyuncu, YouTube’daki popüler videolarıyla da adından söz ettiriyordu. 

Cem Korkmaz'ın ölüm haberini, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz duyurdu. Can Yılmaz, "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum" dedi.