The Predator’ın Senaryosundan İlk Bilgiler Paylaşıldı

03.11.2017 13:04
The Predator’ın Senaryosundan İlk Bilgiler Paylaşıldı

Yönetmenlik koltuğunda Shane Black’in yer aldığı, 20th Century Fox yapımcılığındaki altıncı Predator (Avcı) filmi The Predator’ün taslak senaryosuna dair ipuçları gelmeye başladı. 

Evrende yaşam formu bulunan gezegenlere gelerek tek tek avlanan uzaylı yaratık Predator karakterinin bilim kurgu, aksiyon ve gerilim öğeleri ile dolu hikayesi devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan ünlü aktör Thomas Jane, katıldığı bir programda şunları söyledi: 

"Afganistan, Irak gibi yerlerde savaşmış eski askerleri oynuyoruz. Hepimiz kafayı sıyırmışız ve ilaçlarımızı almak için hastaneye gidiyoruz. Travma sonrası stres bozukluğu çeken (PTSD) hastalarız. Hastanede grup terapisindeyiz ve aramızdan birisi tamamen çıldırıyor. İş çığrından çıkıyor, hepimiz tutuklanıyoruz. Bizi bir otobüse koyuyorlar. Çıldıran şahıs da aramızda, bu adam aslında yetkili birimler tarafından ‘öldürülmesi gereken kişi’ şeklinde not edilmiş, çünkü kendisi Predator’ları getiren UFO’ları görmüş, bu sebeple bizim gibi çatlakların arasına atılmış." 

"Otobüsü bir hendeğin kenarına getiriyorlar. Predator'ları gören bu kişiden kurtulmak için hepimizi öldürecekler, tabi biz otobüsün kontrolünü ele alıyoruz, savaşıyoruz. Ayrıca bu adamın gerçekten bir UFO gördüğüne ve dışarıda uzaylıların olduğuna inanacak kadar da deliyiz."

Shane Black’in senaryosunu Fred Dekker ile birlikte üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Thomas Jane'in yanı sıra Narcos’tan hatırladığınız Boyd Holbrook ile Olivia Munn, Alfie Allen ve Edward James Olmos öne çıkıyor. 

Yönetmen Shane Black, 1987 yılında Arnold Schwarzenegger’ın başrolde Dutch karakterini oynadığı ilk Predator filminin oyuncu kadrosunda Hawkings rolüyle boy göstermişti. The Predator, 3 Ağustos 2018’de sinemaseverlerle buluşacak.