Netflix, Kevin Spacey’le Olan Bağlarını Kesti

04.11.2017 23:07
Netflix, Kevin Spacey’le Olan Bağlarını Kesti

Netflix eğlence platformu, House of Cards dizisinin yıldızı Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey ile olan ilişkilerini bitirdiğini duyurdu. 

58 yaşındaki oyuncunun karıştığı cinsel taciz suçlamalarının artması üzerine Netflix'ten yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta içinde askıya alınan House of Cards dizisine Kevin Spacey olmadan devam edilip edilemeyeceğine ilişkin yapımcılarla görüşüleceği belirtildi. 

Ünlü aktörün canlandırdığı Francis Underwood karakterinin ‘öldürülerek’ diziden çıkarılabileceği de iddia ediliyor. Netflix, ayrıca Spacey'nin Amerikalı yazar Gore Vidal'ı oynadığı ve Michael Hoffman’ın yönettiği biyografik 'Gore' filminin de yayınlanmayacağını bildirdi. 

Netflix, aktör Anthony Rapp'in Spacey'yi cinsel tacizle suçlaması üzerine, House of Card'ın yeni sezon çekimlerini durdurduğunu açıklamıştı. Rapp, 14 yaşındayken bir partide Spacey'nin kendisini yatağa taşıyarak baştan çıkarmaya çalıştığını ileri sürmüştü. Bu iddianın ardından Spacey hakkında birçok yeni taciz suçlaması ortaya çıktı.