‘Westworld’ Baharda Ekranda

07.11.2017 15:36
‘Westworld’ Baharda Ekranda

HBO’nun popüler bilim kurgu - western dizisi Westworld’de Dolores Abernathy karakterini canlandıran oyuncu Evan Rachel Wood, ikinci sezonun bahar aylarında yayınlanacağını duyurdu.

Kişisel Twitter hesabında bir hayranının “Dizi ne zaman dönüyor?” sorusuna dün cevap veren 30 yaşındaki Amerikalı aktris, “İlkbahar 2018” dedi. Geçtiğimiz günlerde ikinci sezon çekimleri yapılan Westworld dizisinin setinde talihsiz bir kaza yaşanmış, adı açıklanmayan bir erkek oyuncunun düşerek başından ağır yaralandığı bildirilmişti. 

Yaşanan olay sonrası yapım ekibi, çekimlere ‘süresiz’ olarak ara verilmesine karar verdiğini duyurmuş, bu da dizinin yayın tarihinin ertelenebileceği ihtimalini akıllara getirmişti. HBO’dan ise bir erteleme açıklaması yapılmadı. 

Dizinin uyarlandığı Michael Crichton imzalı 1973 yapımı Westworld filminde Roma İmparatorluğu ve Orta Çağ zamanlarına dair temalar da yer alıyordu. 1976’daki devam filmi Futureworld’de de geleceğin tema parkı işlenmişti. Merakla beklenen ikinci sezonda nasıl bir yol haritası izleneceğini hep birlikte göreceğiz.