Christian Bale Yeni Rolü İçin Böyle Değişti

08.11.2017 11:10
Christian Bale Yeni Rolü İçin Böyle Değişti

Büyük fiziksel değişimlerin gerektirdiği rollere ustaca uyum sağlayan Oscar’lı aktör Christian Bale, ABD’nin eski başkan yardımcılarından Dick Cheney’i canlandırdığı Backseat filmi için kilo almış bir şekilde kameralara yansıdı. 

Yönetmenliğini ve senaryosunu Adam McKay’in üstlendiği biyografik drama türündeki film, 2001 – 2009 yılları arasında ABD’nin 46. başkan yardımcısı olan ve Amerikan tarihinin en güçlü ikinci adamı olarak kabul edilen Dick Cheney’i temel alıyor. 

Filmin dün Los Angeles’ta devam eden çekimlerinden yansıyan set fotoğraflarında 43 yaşındaki oyuncu Bale’in aldığı kilolar oldukça dikkat çekti. 55 yaşındaki usta aktör Steve Carell da Backseat’te eski savunma bakanı Donald Rumsfeld’i canlandırıyor. Sam Rockwell’in George Bush’u, Tyler Perry’nin de Colin Powell’ı oynadığı filmin henüz resmi bir gösterim tarihi bulunmuyor. 

The Machinist filmi için 28 kilo verip bir deri bir kemik kalan Christian Bale, Batman üçlemesi için 31 kilo almıştı. Bale, The Fighter için 20 kilo vermiş (buradaki rolüyle Oscar aldı), American Hustle filmi içinse tekrar 22 kilo almıştı. Dick Cheney rolü sebebiyle ne kadar kilo aldığı ise henüz bilinmiyor.