Hugh Jackman: Wolverine Olarak Avengers’a Katılmak İsterdim

11.11.2017 10:16
Hugh Jackman: Wolverine Olarak Avengers’a Katılmak İsterdim

Ünlü aktör Hugh Jackman, 20th Century Fox’un X-Men filmlerinde defalarca canlandırdığı Logan / Wolverine karakterinden artık emekli olduğunu dile getirse de Marvel’ın Avengers (Yenilmezler) ekibi için bu role geri dönebileceğinin işaretlerini de veriyor. 

Aslında böyle bir ihtimal dört gün öncesine kadar oldukça gerçekçiydi. Marvel Sinematik Evreni filmlerini yapan The Walt Disney Company’nin 20th Century Fox’u satın almak için yaptığı pazarlıklar başarısızlıkla sonuçlandı ve başka bir tarihe ertelendi. 

Eğer Walt Disney, söz konusu satın almayı gerçekleştirseydi, Disney’in Marvel Sinematik Evreni kahramanları, Fox’un X-Men karakterleriyle bir araya gelebilecek ve aynı filmlerde boy gösterebileceklerdi. 49 yaşındaki aktör, ‘Geri döner miydin?’ sorusuna şu yanıtı veriyor: 

“Zamanlama doğru olduğunda Avengers ekibine katılmaktan zevk duyardım. Böyle bir öneri masada olsaydı, Wolverine rolünden vazgeçmek fikrini kesinlikle askıya alırdım. Açıkçası enerjik karakterimin Hulk ya da Iron Man ile birlikte savaştığı fikrini her zaman sevmişimdir. Fakat bizi bir araya getirmeyi başaramayan iş yönetimi mastırı sahibi birçok zeki insan var (Gülüyor). Ne olacağını asla bilemezsin.”

İlk kez 1974 yılında Marvel Comics için Len Wein, John Romita Sr. ve Herb Trimpe tarafından tasarlanan karakter, çizgi roman dünyasında birçok kez Avengers ve diğer ekip üyeleriyle bir araya geldi. 17 yıl boyunca 8 filmde Logan / Wolverine’e hayat veren Hugh Jackman’ı, kendisine dünya çapında hayran kitlesi kazandıran bu rolde bir daha görebileceğimiz şartlar oluşacak mı, bekleyip göreceğiz.