Gal Gadot’tan Wonder Woman 2’de oynamama tehdidi!

13.11.2017 10:34
Gal Gadot’tan Wonder Woman 2’de oynamama tehdidi!

Wonder Woman karakteriyle dünya çapında hayran kitlesine ulaşan İsrailli aktris Gal Gadot’un, çok sayıda kadın tarafından cinsel tacizle suçlanan yönetmen ve yapımcı Brett Ratner sebebiyle seriden çekilebileceği iddia edildi. 

Brett Ratner’ın sahibi olduğu RatPac-Dune Entertainment yapım şirketi, geçtiğimiz Haziran ayında vizyona giren Wonder Woman filminin prodüksiyonu için Warner Bros. ile finans ortaklığı anlaşması yapmıştı. Gişede büyük başarı sağlayan ve dünya çapında 400 milyon doları aşkın gelir getiren film sayesinde Brett Ratner’ın da pastadan büyük bir pay aldığı belirtiliyor. 

Bununla birlikte Hollywood’da patlak veren cinsel taciz skandallarında Ratner’ın da adı geçiyor. 48 yaşındaki yönetmen, aralarında ünlü oyuncuların da bulunduğu en az 6 kadın tarafından tacizle suçlanıyor. 

Gal Gadot’un yakın çevresine, “Prensiplerim var. Brett Ratner gibi adamları en iyi şekilde cüzdanından vurabilirsiniz. Warner Bros, bu kişiyle anlaşmalarını tamamen bozmadığı sürece ikinci filmde oynamam. Bir kadının gücünün ortaya konulduğu filmde, kadınların cinsel tacizle suçladığı bir kişinin yapımcılığı söz konusu olamaz” dediği öğrenildi. 

Warner Bros.’un taciz iddiaları sebebiyle Ratner ile ilişkileri kesme eğiliminde olduğu, Ratner’ın ise iddiaları avukatı aracılığı ile reddettiği bildirildi. Wonder Woman 2’nin 2019’da gösterime girmesi bekleniyor.