Christian Slater önce hakaret etti, sonra özür diledi

13.11.2017 15:37
Christian Slater önce hakaret etti, sonra özür diledi

Hollywood’u sarsan cinsel taciz skandalları, hayli çalkantılı bir geçmişi olan usta aktör Christian Slater’a da sorulunca işler çığrından çıktı. 

Londra’da Playhouse Tiyatrosu’ndaki Glengarry Glen Ross adlı oyunda sahneye çıkan 48 yaşındaki Amerikalı aktör, Daily Beast editörü Nico Hines’ın gündemle ilgili sorularını yanıtladığı sırada konu Hollywood’daki cinsel taciz ve saldırı suçlamalarına geldi. 

Geçmişte benzer iddialarla karşılaşan Christian Slater, 1997’de de alkol ve uyuşturucu aldıktan sonra kız arkadaşını darp etmiş, bu suçtan yaklaşık iki aylık bir ceza almıştı. Slater’ın ‘geçmişte yaşanmış hiçbir şeyden pişmanlık’ duymuyorum sözlerini hatırlatan Hines, cinsel taciz olaylarına ilişkin yorum talebinde bulundu. 

Soruya sinirlenerek editöre ağır bir küfürle karşılık veren Slater’ın kavga etmek için ayağa kalktığı sırada görevliler tarafından dışarı çıkarıldığı belirtiliyor. 

Ünlü oyuncunun daha sonra Hines’a e-mail gönderdiği, hassas bir konu olduğu için sinirlendiği ve kullandığı ifadeler için pişmanlık duyup özür dilediği öğrenildi.