'Vampir Morbius’un filmi çekilecek

13.11.2017 22:32
'Vampir Morbius’un filmi çekilecek

Sony Pictures’ın Marvel çizgi romanlarındaki anti-kahramanlara yönelik filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Örümcek Adam’ın düşmanlarından Vampir Morbius beyaz perdeye uyarlanacak. 

İçinde Örümcek Adam’ın yer almayacağı bir spin-off (yan hikaye) filmi olarak planlanan Vampir Morbius’un senaryosunu Dracula Untold, Gods of Egypt ve Power Rangers’tan hatırladığımız Burk Sharpless ve Matt Sazama’nın yazacağı belirtiliyor. 

Filmin yönetmeni, oyuncu kadrosu, çekimlerine ne zaman başlanacağı ve vizyon tarihi henüz kesinlik kazanmadı. Başrolünde Tom Hardy’nin oynadığı bir başka Örümcek Adam spin-off’u Venom’un çekimleri şu sıralarda ABD’nin Atlanta kentinde devam ediyor. 

Roy Thomas ve Gil Kane tarafından ilk kez 1971’de çizilen Dr. Michael Morbius, ters giden bir deney sonrası vampire dönüştükten sonra birçok macerada kötü karakter olarak okuyucuların karşısına çıkmıştı.  

Örümcek Adam’ın kullanım haklarını Marvel Sinematik Evreni’ne geri satan Sony’nin, bu süper kahramanın düşmanlarını merkeze alan filmleri ne kadar başarılı olacak yakında öğreneceğiz. Venom, 5 Ekim 2018'de gösterime girecek.