Tarantino’nun yeni filminde Tom Cruise sürprizi!

15.11.2017 10:27
Tarantino’nun yeni filminde Tom Cruise sürprizi!

Hollywood'un aykırı yönetmeni Quentin Tarantino, merakla beklenen dokuzuncu filminin senaryosunu bitirdi. Oyuncu kadrosunda ciddi olarak düşünülen isimlerden birisinin de ünlü aktör Tom Cruise olduğu ortaya çıktı. 

1969 yılında ABD’nin Los Angeles kentinde geçecek olan drama türündeki film, Cruise’un katılması durumunda iki usta sinemacıyı kariyerlerinde ilk kez bir araya getirecek. Tarantino’nun Tom Cruise’dan filmin iki erkek başrol oyuncusundan birisi olmasını istediği belirtiliyor.

54 yaşındaki yönetmenin dokuzuncu filminin oyuncu kadrosu kesinleşmese de, Tom Cruise’un yanı sıra Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Samuel L. Jackson gibi yıldızların da isimleri öne çıkıyor. 

Filmin şu an 82 yaşında olan ve hapishanede yatan ünlü seri katil Charles Manson’ın hikayesini temel alacağı iddia edilmiş, Tarantino ise geçtiğimiz günlerde bunu yalanlayarak senaryoda 1969 yılına odaklandığını belirtmişti.

Oscar ödüllü yönetmenin, daha önce desteğini aldığı Weinstein ve Miramax’ın dışında ilk kez yeni bir stüdyo aradığı belirtiliyor. Ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ın cinsel taciz skandalının, filmin çekimlerini geciktirdiği de gelen haberler arasında. Tarantino, en son geçtiğimiz Eylül ayında sadece iki film daha çekip emekli olacağını söylemişti.