James Franco bir X-Men filminin başrolünde!

17.11.2017 17:51
James Franco bir X-Men filminin başrolünde!

Ünlü aktör James Franco, Fox’un bir sonraki X-Men filminde Marvel Comics çizgi roman kahramanlarından James Madrox / Multiple Man’i canlandıracak. 

Senaryosunu Wonder Woman’dan hatırladığımız Allan Heinberg’in kaleme aldığı 'Multiple Man' filminin yapımcıları arasında da James Franco bulunuyor. Fox’un çizgi roman uyarlamalarının yapımcılığını üstlenen Simon Kinberg de ekipte yer alan diğer isimlerden. Yönetmenlik koltuğu için arayışlar ise devam ediyor.

Asıl adı James Madrox olan Multiple Man, Marvel Comics için Len Wein, Chris Claremont ve John Buscema tarafından ilk kez 1975 yılında tasarlandı. Kendisinin kopyalarını yapabilen bir dedektif olarak çizilen karakter, kopyalarıyla uzun bir süre birleşmediği durumlarda kişilik bölünmesi sorunlarıyla karşılaşabilen sıradışı bir mutant olarak yansıtılıyor. 

Süper kahramanlara yabancı olmayan 39 yaşındaki Amerikalı oyuncu Franco, Sam Raimi’nin yönettiği Örümcek Adam filmlerinde Harry Osborn karakterine hayat vermişti. Multiple Man’in henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor.