Terminator 6 filmi Meksika’da geçecek

19.11.2017 16:58
Terminator 6 filmi Meksika’da geçecek

Merakla beklenen Terminator 6’nın büyük bir kısmının Meksika’da geçeceği ve kadroda latin Amerikalı oyuncuların yer alacağı bildirildi. 

Gelmiş geçmiş en iyi sinema klasikleri arasında yerini alan Terminator serisinin ilk iki filminde gördüğümüz aktris Linda Hamilton, yapımcı James Cameron ve Arnold Schwarzenegger'ın 27 yıl sonra yeniden bir araya geleceği filmle alakalı yeni bilgiler var: 

Henüz resmi adı açıklanmayan filmin yönetmeni Tim Miller, Skydance’in kurucusu David Ellison ve James Cameron’ın tasarladığı senaryonun son halini Captain Phillips’ten hatırladığımız Billy Ray kaleme alacak. 

Filmde yer alacağı kesinleşen ‘Dani Ramos’ adlı bir kadın karakteri 18 yaşında Meksikalı bir aktris canlandıracak. Filmin villain (kötü karakteri) rolünde yine bir Meksikalı aktör boy gösterecek. Çekimlerin bir kısmı Mexico City’de yapılacak. 

1991 yapımı Terminator 2: Judgment Day’den sonra çekilen 3 filmdeki hikayeyi yok sayacak olan Terminator 6’nın çekimlerine 2018 Mart’ında başlanacak. 2019’da gösterime girmesi planlanıyor.