Türkan Şoray yoğun ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı

25.11.2017 13:36
Türkan Şoray yoğun ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı

Yeşilçam'ın ‘Sultanı’ Türkan Şoray, Üsküdar'da sevenleriyle bir araya geldi. Şoray, yoğun ilgi gösteren hayranlarına gözyaşlarıyla teşekkür etti. 

Üsküdar Belediyesi’nin dün akşam düzenlediği Yeşilçam Söyleşileri programının konuğu Türkan Şoray oldu. 72 yaşındaki usta sanatçı sahneye gelir gelmez, salonu tıklım tıklım dolduran sevenleri Şoray’ı dakikalarca ayakta alkışladı. Türkan Şoray, gördüğü yoğun ilgi karşısında duygulanarak teşekkür etti. 

Sunucu Pelin Çift’in sorularını cevaplayan Şoray, “Benim için bugün o kadar güzel bir gün ki bunu tüm kalbimle söylüyorum. Sevilmek her şeyin üstünde benim için. Şöhret hiçbir zaman benim için önemli olmadı, önemli olan bu saatte buraya gelen bu kalabalık. Hiçbir zaman da 'ben şu oldum' demedim. Zaten bizim seyircimiz de hemen samimiyeti hissedebiliyor. Bunu benim seyircimin hissettiğine inanıyorum" diye konuştu. 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de, “Uzun zaman sonra ilk kez, bizi de kırmayarak sevenlerinin karşısına Üsküdar’da çıkan Türkan Şoray Hanımefendi’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Üsküdar için çok güzel, unutulmaz bir akşam oldu” ifadelerini kullandı.