Deathstroke’tan ilk görsel paylaşıldı!

25.11.2017 15:40
Deathstroke’tan ilk görsel paylaşıldı!

DC Comics evreni çizgi romanlarının en karizmatik anti-kahramanlarından birisi olan Deathstroke'un solo filmine yönelik çalışmalar hızlandı. 

Deathstroke karakterini canlandıracak olan 40 yaşındaki Amerikalı aktör Joe Manganiello’nun kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf, filmi merakla bekleyen hayranlarını heyecanlandırdı. True Blood ve Magic Mike’tan hatırladığımız oyuncunun kostümünü giydiği görüldü. 

Yönetmenliğini ve senaryosunu Endonezya yapımı ünlü aksiyon filmleri serisi The Raid (Baskın) ile tanınan Galli yönetmen Gareth Evans'ın üstleneceği film, vizyondaki Justice League (Adalet Birliği) filminden sonraki bir zaman diliminde geçecek. 

Deathstroke, aslında ilk önce 2019’da Ben Affleck’in yönetmesi beklenen The Batman filminin kötü adamı olarak belirlenmiş, ancak Affleck’in projeden ayrılmasıyla Deathstroke’un beyaz perdedeki geleceği de tehlikeye girmişti. 

Bununla birlikte Wonder Woman’ın solo filminin başarısı çok sayıda yeni DC yapımının da önünü açmış oldu. Deathstroke’un vizyon tarihinin ve oyuncu kadrosunun önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. 

Marv Wolfman ve George Pérez tarafından ilk kez 1980 yılında çizilen ve asıl adı Slade Joseph Wilson olan Deathstroke karakteri, ordu geçmişi olan acımasız bir paralı asker, suikastçi ve usta bir taktisyen olarak yansıtılıyor.