Avengers 4 ile final yapacak Marvel karakterleri bir araya geldi (Galeri)

27.11.2017 22:49
Avengers 4 ile final yapacak Marvel karakterleri bir araya geldi (Galeri)

Yaklaşık 10 yıldır birçok süper kahraman filmini kapsayan Marvel Sinematik Evreni (MCU), 2019’da vizyona girmesi planlanan ve henüz resmi adı açıklanmayan Avengers (Yenilmezler) 4 filmi ile son bulacak. 

MCU’nun başındaki isim olan Kevin Feige, Avengers 4 ile birlikte Yenilmezler takımının merkezindeki orjinal karakterlerin kalkanlarını, silahlarını ve zırhlarını bırakıp final yapacaklarını söyledi. 

Feige, Robert Downey Jr. (Iron Man), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye) ve Chris Evans’ın (Captain America) sözleşmelerinin biteceğini haber verdi. 

Ünlü oyuncu Scarlett Johansson da karmaşık duygular içinde olduğunu belirterek, “Bizden sonra gelecek kuşak için büyük mutluluk duyuyorum. Bu buruk bir his ama olumlu bir his" dedi. 

Yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo kardeşlerin yaptığı üçüncü Avengers (Yenilmezler) filmi Infinity War’un 27 Nisan 2018’de gösterime girmesinden bir yıl sonra da Avengers 4 sinemaseverlerle buluşacak. 2019'dan sonra ise tamamen farklı bir çizgide ilerleyecek 20 yeni film planlandığı belirtiliyor.

Marvel Comics çizgi romanlarının en sevilen süper kahramanlarını ilk kez bu kadar kalabalık bir şekilde beyaz perdeye taşıyacak olan son iki Avengers filminin yıldızları Vanity Fair'in önümüzdeki sayısı için bir araya geldi: