Tom Holland’ın 'Uncharted' paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı

28.11.2017 16:38
Tom Holland’ın 'Uncharted' paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı

Sony Pictures, tüm zamanların en iyi aksiyon – macera oyunlarından Uncharted serisinin film uyarlaması için kolları sıvadı. Nathan Drake karakteri için adı geçen aktör Tom Holland da bunu doğrulayacak nitelikte bir paylaşımda bulundu. 

Marvel Sinematik Evreni filmlerinde Örümcek Adam’ı canlandırarak büyük üne kavuşan genç oyuncu Tom Holland, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, ‘araştırma amacıyla’ diyerek oyunla ilgili bir görüntü yayınladı. Böylece Nathan Drake’i canlandırabileceği konuşulan Chris Pratt ve Nathan Fillion’la ilgili söylentiler de son bulmuş oldu.

Sony’nin 2007’den bu yana piyasaya sürdüğü ve çoğunu Naughty Dog’un geliştirdiği dokuz Uncharted video oyunu da büyük bir hayran kitlesine sahip. 

Film projesinin yönetmenlik koltuğuna Real Steel (Çelik Yumruklar)’dan hatırladığımız Shawn Levy oturacak. Joe Carnahan’ın yazdığı senaryo, genç Nathan Drake karakterinin maceralarının ve gelecekte akıl hocası haline gelecek hazine avcısı Victor ‘Sully’ Sullivan ile arkadaş oluşunun anlatıldığı serinin üçüncü oyunu 'Uncharted 3: Drake’s Deception’ı temel alacak. 

Filmde akıl hocası figüründeki Victor ‘Sully’ Sullivan rolü için ise Breaking Bad ile tanınan 61 yaşındaki Bryan Cranston’ın adı geçiyor. 

İddialar güçlense de Sony Pictures henüz oyuncu kadrosunu doğrulamış değil. Vizyon tarihinin önümüzdeki aylarda açıklanması bekleniyor. Çekimlere ise önümüzdeki yıl başlanması planlanıyor.