James Franco’nun X-Men filmindeki şiddet oranı Logan’ı geçebilir!

28.11.2017 21:25
James Franco’nun X-Men filmindeki şiddet oranı Logan’ı geçebilir!

Ünlü aktör James Franco’nun Marvel Comics çizgi roman kahramanlarından James Madrox / Multiple Man’i canlandıracağı ‘r-rated’ yaş sınırlamalı X-Men filmindeki şiddet seviyesinin oldukça yüksek olacağı belirtiliyor. 

Sinemaseverler, 18 yaş sınırı getirilen ilk Wolverine yapımı olan Logan ve öncesinde Deadpool gibi yetişkinlere hitap eden bir Multiple Man filmi izleyecek. 39 yaşındaki Amerikalı aktör, yeni başrolüyle ilgili olarak ilk kez açıklamalarda bulundu: 

“10 yıl almış olabilir ama ben X-Men filmlerinin Logan ve Deadpool seviyesine gelmiş olmasından memnunum. Biz de bu süper kahraman olayını yeni bir türe doğru daha sert bir şekilde dönüştüreceğiz. Simon Kinberg (Fox’un çizgi roman uyarlamalarının yapımcılığını üstlenen kişi) ile beraber bunun üzerinde çalışıyoruz.”

Marvel çizgi romanlarında ilk kez 1975 yılında görülen Multiple Man, kendisinin kopyalarını yapabilen bir dedektif olarak beyaz perdeye uyarlanacak. Kopyalarıyla uzun bir süre birleşmediği durumlarda kişilik bölünmesi sorunlarıyla karşılaşabilen sıradışı bir mutant olarak yansıtılacak.

Senaryosunu Wonder Woman’dan hatırladığımız Allan Heinberg’in kaleme aldığı filmin yönetmen arayışlarının halen sürdüğü, çekimlerine ise önümüzdeki yıl başlanacağı belirtiliyor.