Kate Winslet, Avatar 2’de kilit rol oynayacak

29.11.2017 10:23
Kate Winslet, Avatar 2’de kilit rol oynayacak

Gişe rekorları kıran 2009 yapımı Avatar’ın ilk devam filmi Avatar 2’nin usta yönetmeni James Cameron, Titanic'ten 20 yıl sonra ilk kez birlikte çalıştığı oyuncu Kate Winslet hakkında konuştu. 

Kendisiyle yapılan röportajda Winslet’in canlandıracağı ‘Ronal’ karakterine değinen Cameron, “Ronal’ın önemli bir derinliği var. Kate, kilit bir rolde ve kendisi de bununla ilgili olarak çok heyecanlı. Birkaç günlük provalarda adeta ışıldadı, yarattığımız dünyayı gördü, nasıl çalıştığımızı gördü, şu an oldukça heyecanlı” dedi. 

Winslet’in Pandora gezegenindeki deniz insanlarından bir karakteri oynadığını belirten usta yönetmen, “Talep ettiği şeylerden birisi de Ronal’ın tüm su altı sahnelerini bizzat kendisinin oynamak istemesiydi. Biz de ona ‘tamam, sorun yok, sana serbest dalış yapmayı öğretmemiz gerekecek’ dedik” ifadelerini kullandı. 

Cameron, Avatar 2’nin iddialı prodüksiyon sürecinde, Kate Winslet’in de aradalarında bulunduğu bazı oyuncuların su altı sahneleri için serbest dalış öğrenmek zorunda kaldıklarını, 3 – 4 dakika nefeslerini tutmayı öğrendiklerini söyledi. 

Çekim süreci devam eden Avatar 2, 18 Aralık 2020’de sinemaseverlerle buluşacak.