Daisy Ridley, Star Wars serisine veda edecek

30.11.2017 11:16
Daisy Ridley, Star Wars serisine veda edecek

İlk kez 2015 yapımı The Force Awakens’ta Rey karakterine hayat veren oyuncu Daisy Ridley, Star Wars: The Last Jedi (Episode 8) ve henüz resmi adı açıklanmayan Episode 9’da oynadıktan sonra seriden ayrılmak istediğini söyledi. 

Star Wars (Yıldız Savaşları) filmlerine yeni bir soluk getiren 25 yaşındaki İngiliz aktris, bir dergiye verdiği röportajda serideki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yönetmen Rian Johnson’ın beyaz perdede ilk kez göreceğimiz karakterlerin ve gezegenlerin yer alacağı yeni Star Wars üçlemesine ilişkin bir soruya Ridley şu cevabı verdi: 

“Hayır, bu üçlemede oynamayacağım. Açıkçası başlangıçta neye imza attığımı bilmiyordum. Senaryoyu okumadım. Ama şunu söyleyebilirim ki harika insanlarla çalıştım. Benim için olağanüstüydü. Böyle bir şeyin parçası olup eve döndüğüm için düşündüğümden daha şanslı olduğumu hissediyorum.” 

Ridley’ın ikince kez Rey’i oynayacağı Star Wars: The Last Jedi 15 Aralık 2017’de, son kez rol alacağı ve J.J. Abrams’ın yazıp yöneteceği Episode 9 ise 20 Aralık 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.