Harley Quinn'in dört yeni filmi yolda!

01.12.2017 22:54
Harley Quinn'in dört yeni filmi yolda!

İlk kez 2016 yapımı Suicide Squad’da Margot Robbie tarafından canlandırılan DC Comics anti-kahramanı Harley Quinn’in yer alacağı dört yeni film projesi planlanıyor. 

27 yaşındaki Avustralyalı aktris Robbie’nin oynamayı çok sevdiğini her fırsatta ifade ettiği ikonik karakter, önümüzdeki yıllarda sırasıyla Suicide Squad 2, Gotham City Sirens ve resmi adı belirlenmemiş bir Harley / Joker filminde boy gösterecek. 

Sevilen karakterin yer alacağı dördüncü filmin haberini ise dün bizzat Margot Robbie verdi. Katıldığı bir röportajda konuşan ünlü oyuncu, “Yaklaşık iki yıldır bir solo Harley spin-off’u (yan hikayesi) üzerinde çalışıyorum. Diğerlerinden ayrı olacak. Bilgiler kilit altında, fazla detay veremem. Tamamen farklı olacak. Herkes Harley’i yeniden birçok kez ekranda görmek istiyor ve bunun hangi yollarla gerçekleşeceği üzerinde çalışıyor” dedi. 

Önümüzdeki filmlere dair ipuçları da veren Robbie, “Harley'i diğer kadın kahramanlarla da görmek istiyorum. Suicide Squad’ı çekerken bunu söyleyip duruyordum, onun kız arkadaşlara da ihtiyacı var, çizgi romanlarda görebilirsiniz, yeni insanlarla tanışmayı seviyor ama özellikle bir kızlar çetesine ihtiyacı var” diye konuştu.

Jared Leto’nun yeniden Joker’e hayat vereceği ve Robbie’nin de Harley Quinn karakterine geri döneceği Suicide Squad 2’nin 2019’da gösterime girmesi bekleniyor.