Bryan Singer, Bohemian Rhapsody’nin yönetmenliğini bıraktı!

05.12.2017 09:39
Bryan Singer, Bohemian Rhapsody’nin yönetmenliğini bıraktı!

Queen müzik grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury’yi anlatan Bohemian Rhapsody’nin çekimleri durdu. Yönetmen Bryan Singer, prodüksiyon sürecinin ortasında filmden ayrıldı. 

20th Century Fox’tan yapılan açıklamada, 52 yaşındaki Amerikalı yönetmenin bundan sonra Bohemian Rhapsody’de görev almayacağı belirtildi. Stüdyo, olayın nedenlerine ve filmin geleceğine ilişkin başka bir yorum yapmadı. 

Bryan Singer’ın bir temsilcisi, geçtiğimiz Pazar günü, “Bu, Bryan ve ailesini ilgilendiren kişisel bir sağlık meselesi. Bryan, tatillerin sonrasında filmde çalışmaya geri dönmeyi umuyor" demişti. Son gelişme üzerine Singer'ın tarafından yeni bir açıklama yapılmadı. 

Yönetmen Singer’ın Londra’daki çekimler sırasında sık sık resmi izin almadan setten ayrılıp geri döndüğü, en sonunda ise 3 gün boyunca sete gelmediği belirtiliyor. Yönetmen daha önce X-Men: Apocalypse ve Superman: Returns’ün çekimleri sırasında da ortadan kaybolmuştu. Durumdan son derece rahatsız olan Fox’un yola başka bir yönetmenle devam edebileceği iddia ediliyordu.

Mr. Robot dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Mısır asıllı Amerikalı aktör Rami Malek’in başrolde yer aldığı filmin 28 Aralık 2018’de sinemaseverlerle buluşması planlanıyor.