Angelina Jolie’den Brad Pitt itirafı

06.12.2017 16:10
Angelina Jolie’den Brad Pitt itirafı

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt ile birlikte rol aldığı 2015 yapımı By the Sea (Hayatın Kıyısında) filmiyle çalkantılı evliliğini kurtarmayı planladığını ama işe yaramadığını söyledi. 

Katıldığı bir radyo programında konuşan 42 yaşındaki aktris, “Filmin bizim için iyi olması gerekiyordu. Dürüst olmak gerekirse onunla birlikte tekrar çalışmak istedim. Mr. & Mrs. Smith’te çalışırken tanışmıştık ve herşey yolunda gitmişti. Zorlu bir roldü ama olgunlaşmıştık, bu yüzden tekrar ciddi bir çalışma yapmak istedim ve onun da bu işi yapmasını görmek istedim” dedi. 

By the Sea’nin tekrar iletişim kurmaları için iyi bir yol olacağını düşündüğünü kaydeden Jolie, “Bazen gerçekten öyle oldu, bazen de yeni şeyler öğrendik. Ancak yine de devam eden sıkıntılı sürecimizle alakalı bir ağırlığımız vardı, filmden kaynaklanmıyordu. İkimizin baş etmesi gereken birşeydi. Emin değilim” diye konuştu. 

Senaryosunu ve yönetmenliğini Angelina Jolie’nin üstlendiği film, 1970'lerde Fransa'da eski bir dansçı olan Vanessa ve Amerikalı bir yazar olan kocası Roland'ın hikayesine odaklanıyor. Çiftin ülke dışında seyahat ettikçe birbirlerinden uzaklaşmaları, fakat sessiz bir sahil kasabasına geldiklerinde birbirleriyle yakınlaşmaları ve oradaki yaşantıları anlatılıyor.