Bohemian Rhapsody’nin yeni yönetmeni belli oldu

07.12.2017 10:04
Bohemian Rhapsody’nin yeni yönetmeni belli oldu

20th Century Fox, Queen müzik grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury’yi anlatan Bohemian Rhapsody’nin yeni yönetmeninin Dexter Fletcher olduğunu açıkladı.  

Filmin ilk yönetmeni Bryan Singer, prodüksiyon sürecinin ortasında sık sık ortalıktan kaybolduğu ve profesyonellik dışı hareketler sergilediği gerekçesiyle önceki gün Fox tarafından kovulmuştu. Singer ise ailesinin sağlığı ilgili nedenlerden bahsetmiş ve filme geri dönmek istediğini belirtmişti. 

Singer’ın bu talebine olumsuz cevap veren stüdyo, Eddie the Eagle ve Wild Bill filmlerinden de hatırlayacağımız 51 yaşındaki İngiliz oyuncu ve yönetmen Dexter Fletcher ile anlaşmaya vardı. Önümüzdeki hafta prodüksiyona katılacağı belirten Fletcher’ın, eğer bazı sahneleri yeniden çekmek istemezse iki haftalık işinin kaldığı kaydediliyor. 

Biyografi türünde bir Elton John filminin de yönetmenlik koltuğuna oturacak olan Fletcher’ın Bohemian Rhapsody’yi bir ‘ısınma turu’ olarak görebileceği belirtiliyor. Mısır asıllı Amerikalı aktör Rami Malek’in başrolde yer aldığı Bohemian Rhapsody, 28 Aralık 2018’de sinemaseverlerle buluşacak.