Norveç Kralı'nın eski damadı: Kevin Spacey testislerime dokundu

08.12.2017 21:32
Norveç Kralı'nın eski damadı: Kevin Spacey testislerime dokundu

Norveç Kralı Harald’ın eski damadı Ari Behn, ünlü oyuncu Kevin Spacey'nin bir Nobel Barış Ödülü konserinden sonra kendisine uygunsuz şekilde dokunduğunu iddia etti.

2002 - 2016 yılları arasında Prenses Martha'yla evli olan Ari Behn, Hollywood'da patlak veren cinsel taciz suçlamalarına ilişkin bir radyo programına yaptığı açıklamada, söz konusu olayın Spacey'nin ev sahipliğinde 2007'de düzenlenen konserin ardından yaşandığını söyledi.

Başlangıçta harika bir sohbetlerinin olduğunu anlatan Behn, “Sonra hemen yanıma oturdu. Beş dakika sonra 'dışarı çıkıp sigara içelim' dedi. Sonra elini masanın altına sokup testislerimi kavradı. ‘Belki sonra’ diyerek kendimden uzaklaştırdım. Ben cömert bir insanım ama bu olan düşündüğümden biraz fazlasıydı. O zamanlar saçlarım siyahtı, 10 yıl daha gençtim ve tam da onun tipiydim" dedi. 

Kevin Spacey çok sayıda erkek tarafından cinsel tacizle suçlanmış ve ünlü Netflix dizisi House of Cards'ın oyuncu kadrosundan çıkartılmıştı. Spacey'nin bir dönem sanat direktörlüğünü yaptığı Old Vic Tiyatrosu da ünlü aktör hakkında 20 uygunsuz davranış şikayeti aldıklarını açıklamıştı.