Tom Hardy’li ‘Venom’da Woody Harrelson sürprizi

13.12.2017 10:57
Tom Hardy’li ‘Venom’da Woody Harrelson sürprizi

Başrolünde ünlü aktör Tom Hardy’nin yer aldığı Sony Pictures filmi Venom’un kadrosuna Oscar adaylığı olan oyuncu Woody Harrelson’ın da katılacağı belirtiliyor. 

Çizgi romanlarda ilk kez görüldüğü 1988’den bu yana Örümcek Adam’ın en büyük düşmanlarından birisi olan Venom karakterinin film uyarlaması çalışmaları ABD’nin Atlanta kentinde devam ediyor. Yönetmenliğini Ruben Fleischer’ın yaptığı filmde, Venom (Eddie Brock) karakterini 40 yaşındaki oyuncu Tom Hardy canlandırıyor. 

Daha önce korku-komedi filmi Zombieland’de yönetmen Ruben Fleischer ile birlikte çalışan Woody Harrelson’ın da Venom filmine katılacağı ve bu yönde görüşmelerin sürdüğü ortaya çıktı. Sony Pictures ise henüz bu bilgiyi doğrulamadı. Rolüne ilişkin bilgileri gizli tutulan Harrelson’ın hangi karakteri canlandıracağı da merak konusu. 

Venom, Marvel Comics dünyasında sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen, organik kostüme benzetilebilecek uzaylı bir canlı olarak yansıtılıyor. En çok Eddie Brock ile göründüğü için bu karakterle özdeşleştiriliyor. Merakla beklenen yapım, 5 Ekim 2018’de vizyona girecek.