Game of Thrones kadrosu finali öğrenince ağlayıp alkışlamış!

13.12.2017 21:22
Game of Thrones kadrosu finali öğrenince ağlayıp alkışlamış!

Popüler fantastik kurgu dizisi Game of Thrones’un Sansa Stark’ı Sophie Turner, sekizinci ve final sezonunun sonunu oyuncular olarak birlikte öğrendiklerini, ağladıklarını ve ayakta alkışladıklarını söyledi. 

Önümüzdeki yıl gösterime girecek X-Men: Dark Phoenix filminde başrol oynayan 21 yaşındaki İngiliz aktris, kendisiyle yapılan röportajda Game of Thrones’a ilişkin soruya da cevap verdi. 

Final sezonu hikayesini coşku ve depresyonla karışık hislerle okuduklarını kaydeden Turner, “Bir süre önce hepimiz sekizinci sezonun sonunu beraber öğrendik, ayaktaydık, alkışlıyorduk ve ağlıyorduk. Herkes oradaydı, dizinin bir parçası olmuş herkes. Muhteşemdi” dedi. 

Çok duygusal anlar yaşandığını belirten Turner, “Hepimiz kendimizi dünyanın geri kalanından soyutlayıp bir odaya kapattık. Senaryoyu okurken gülmek veya ağlamak için 6 saatimiz vardı. Duygularımızı saklayamıyorduk. Sonra, ‘Üzerinden geçmek için önümüzde 8 ay daha var’ diye düşündük” diye konuştu. 

Dizide Samwell Tarly’yi canlandıran aktör John Bradley West de, senaryoya ilişkin, bütün karakterlerin final sezonunda daha önce hiç bulunmadıkları yerlere sürükleneceğini söylemekle yetindi. Game of Thrones’un 6 bölümden oluşan sekizinci ve son sezonu 2019’da yayınlanacak.