Kit Harington: Game of Thrones'un hayatımdaki yeri çok büyük

21.12.2017 11:28
Kit Harington: Game of Thrones'un hayatımdaki yeri çok büyük

Popüler fantastik kurgu dizisi Game of Thrones’ta 8 yıldır Jon Snow karakterine hayat veren oyuncu Kit Harington, 2019’da yayınlanacak final sezonuna ve dizinin kendisi için önemine dair açıklamalarda bulundu. 

Bugün yayınlanan özel bir röportajında, son sezon için daha önce hissetmedikleri bir baskının var olduğunu belirten 30 yaşındaki İngiliz oyuncu, “Geçtiğimiz yıllarda da buna benzer bir baskı vardı ancak bu sefer insanları kolaylıkla hayal kırıklığına uğratabilme ihtimalimiz de var. Açıkçası bunu yapmak istemiyoruz, bu nedenle herkesin oyununu çok daha belirgin hale getiriyoruz, en azından bana göre. Hepimiz biraz daha büyüyoruz, hepimiz yaptığımız işe her zaman olduğundan biraz daha fazla odaklanmış gibiyiz. Bu artık daha belirgin. Bunu seviyorum, bunu hala yapmaya devam ediyorken elinden gelen her şeyi de vermeye çalışıyorsun. Her santimini yeniden keşfediyorsun” dedi. 

Harington, final sezonu çekimlerindeki hislerine yönelik bir soruya ise, “Nasıl hissettiğim duygusu biraz tuhaf, hala içinde bulunduğum bir şey hakkında şu zamanlarda nasıl hissetmem gerektiği konusunda emin değilim. İşe çok fazla dikkat vermenin ağır yükü altındayken bunu anlayamıyorsun. Ama mesela geriye dönüp ‘Battle of Bastards’ bölümünü tekrar izlediğimde benim için ne ifade ettiğini, ne yaptığımı daha iyi anlayabiliyorum. Ancak iş başındayken bu duygular daha karmaşık. Demeye çalıştığım, şu anki hislerimi bilemiyorum. Düşündüğümden çok daha fazla etkilendiğimi söyleyebilirim” cevabını verdi. 

Hayatın 8 yılı boyunca bir şeye bağlı kalmanın çok uzun bir zaman olduğunu vurgulayan ünlü oyuncu, “Başlangıçta, hiç kimsenin izleyemeyeceği bir yapım mı, yoksa birçok insanın izleyeceği bir dizi mi olacağını bilmiyordum. Böyle bir durumda hiç kalmamıştım, böyle uzun bir gösteride hiç yer almamıştım. Bu dizi benim hayatımda başıma gelen çok önemli bir şey ve yeri çok büyük. Sonuna doğru yaklaşırken bu benim için oldukça duygusal bir durum” ifadelerini kullandı.