Ben Affleck: Senaryo iyi olursa Batman filmi yönetmek istiyorum

25.12.2017 10:50
Ben Affleck: Senaryo iyi olursa Batman filmi yönetmek istiyorum

DC Comics evreninde üç filmde Bruce Wayne / Batman’i canlandıran aktör Ben Affleck, hala bir Batman filminin yönetmenlik koltuğuna oturmak istediğini ancak kendisini mutlu eden bir senaryo ile karşılaşmadığını söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bir röportajında, Batman karakterinden kopamadığının işaretlerini veren 45 yaşındaki oyuncu, “Yeniden bu role dönecek misiniz, yoksa başka projelerle mi ilgileniyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi: 

“Bir karar vermeden önce o projenin ne kadar değerli olacağını hesaplamaya çalışırım. Bir Batman filmini yönetmek istiyorum ancak asla beni mutlu eden bir senaryo okumadım. Bu sebeple şimdi yeni bir senaryo yazıyorlar. Şu anki durumda da, DC evreninin gidebileceği çok fazla olasılık var. Ben de bu kapsamda kendi kişisel ilgilerim doğrultusunda ilerleyeceğim. Ayrıca şunu da söylemeliyim ki bu insanlarla çalışmayı gerçekten çok seviyorum ve Justice League’i yapmak gerçekten harikaydı.”

2019’da vizyona girecek The Batman adlı solo filmin yönetmenlik koltuğunu Matt Reeves’e bırakan Affleck, bu yapımda Batman’i oynayıp oynamayacağına ise henüz açıklık getirmedi. 

Affleck, geçen ay yaptığı başka bir açıklamada da, Batman rolüne ilişkin, “Bunu sonsuza kadar sürdüremezsiniz. Zarif ve havalı bir şekilde rolden dışarıya geçiş yapmak istiyorum” diye konuşmuştu.