Bumblebee’den ilk görsel yayınlandı!

26.12.2017 19:37
Bumblebee’den ilk görsel yayınlandı!

Sinema dünyasında son yılların en dikkat çeken serilerinden olan Transformers'ın spin-off’u (yan hikayesi) Bumblebee filmine ilişkin yeni bir fotoğraf paylaşıldı. 

En son The Last Knight ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Transformers serisi, beş filmin ardından ana çizgiden ayrılıp yeni bir yola yöneliyor. Transformers evreninde geçen yeni bir sinematik dünya kurmak isteyen Paramount Pictures, bu yolda ilk somut adımları atmaya başladı.

Yönetmenlik koltuğuna Travis Knight’ın oturduğu ve 1987 yılında geçen Bumblebee filmi, autobotların sevilen üyelerinden Bumblebee'nin geçmişine uzanıyor. Filmde, saklanmak için Californiya kıyısında ufak bir kasabaya sığınan Bumblebee'nin yolu, genç Charlie Watson (Hailee Steinfeld) ile kesişiyor. Kötü şekilde hasar almış durumdaki aracı bulan Charlie, kısa süre sonra bunun sıradan bir otomobil olmadığını anlıyor. 

21 Aralık 2018’de gösterime girecek olan filmle ilgili Empire dergisinin yayınladığı yeni görselde genç oyuncu Hailee Steinfeld ve 87 model Bumblebee görülüyor: