Hellboy’un çekimleri tamamlandı

27.12.2017 17:16
Hellboy’un çekimleri tamamlandı

Amerikalı yazar Mike Mignola’nın aynı adlı romanlarından sinemaya uyarlanan Hellboy serisinin üçüncü filminin prodüksiyon süreci Bulgaristan’da tamamlandı. 

Resmi adı ilk önce Hellboy: Rise Of The Blood Queen olarak duyurulan, daha sonra ise sadece Hellboy olarak kayıtlara geçen filmde, dev kahramanımızı bu sefer farklı bir isim, en son Stranger Things’ten hatırlayacağımız David Harbour canlandıryor. 2004 ve 2008 yıllarında çekilen ilk iki filmde Hellboy’u Ron Perlman oynamıştı.

Ünlü aktris Milla Jovovich’i Blood Queen rolüyle izleyeceğimiz filmin oyuncu kadrosunda Sophie Okonedo, Brian Gleeson, Alistair Petrie, Ian McShane, Daniel Dae Kim ve Penelope Mitchell isimleri öne çıkıyor. Önceki filmlerin Meksikalı yönetmeni Guillermo del Toro da yeni projede yer almıyor. Üçüncü filmin yönetmenlik koltuğunda Neil Marshall oturuyor. 

Filmde Hellboy ve beraberindeki paranormal araştırmacılar, insanoğlunu tehdit eden bir Ortaçağ büyücüsüne karşı mücadele edecek. Lionsgate / Millennium Films yapımcılığındaki 'R-rated' filmin yaş sınırlaması ile 11 Ocak 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.