75. Altın Küre’de erkek oyuncular da siyah giyinecek

27.12.2017 19:59
75. Altın Küre’de erkek oyuncular da siyah giyinecek

Hollywood’da patlak veren cinsel taciz skandalları 75. Altın Küre ödül töreninde protesto edilecek. Aktrislerin siyah giyinme kararına aktörlerden de destek geldi. 

Hollywood oyuncularının ünlü kıyafet tasarımcısı Ilaria Urbinati, Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımla bu protestoya erkek oyuncuların da katılacağını söyledi. Urbinati’nin çalıştığı isimlerden Dwayne Johnson, Tom Hiddleston, Garrett Hedlund ve Armie Hammer da bu açıklamayı onayladı.

Urbinati, Instagram paylaşımında, “Herkes sormaya devam ediyor. Evet, erkekler de Altın Küre’de toplumsal cinsiyet eşitsizliğini protesto etmek için tamamen siyah giyinecek olan kadınlarla dayanışma içinde olacak. En azından benim çalıştığım erkek oyuncular için bunu söyleyebilirim. Böyle bir zamanda bu dayanışmaya katılmamayı seçmek de çok doğru değil, sadece söylüyorum” ifadelerini kullandı. 

Ödül töreninde yer alacak diğer erkek oyuncuların da bu protestoya katılıp katılmayacakları merak konusu. 75. Altın Küre Ödülleri, 7 Ocak 2018’te Beverly Hills’teki törenle sahiplerini bulacak.