Shazam! filminin çekimleri Şubat’ta başlıyor

28.12.2017 10:29
Shazam! filminin çekimleri Şubat’ta başlıyor

DC Comics evreni çizgi romanlarındaki süper kahramanlardan Billy Batson / Shazam’i canlandıracak aktör Zachary Levi, Şubat’ta çekimlerin başlayacağı Kanada’nın Toronto kentine giderken görüntü paylaştı: 

 

Shazam!'in yönetmenlik koltuğunda David F. Sandberg oturuyor. Senaryosunu Henry Gayden ve Darren Lemke’nin yazdığı filmin oyuncu kadrosunda Asher Angel, Cooper Andrews, Grace Fulton ve Jack Dylan Grazer isimleri öne çıkıyor. 

Usta aktör Mark Strong’un da filmin kötü karakteri Doktor Sivana’ya hayat vereceği belirtiliyor. Doktor Sivana, çizgi romanlarda Shazam’in ezeli düşmanlarından biri olarak yansıtılıyor. Bill Parker ve C.C. Beck tarafından ilk kez 1940 yılında çizilen karakter, Billy Batson / Shazam ve ailesine tehdit olarak boy gösteren çılgın bir bilim adamı olarak ortaya çıkmıştı.

Film, genç Billy Batson karakterinin yetişkin bir süper kahramana dönüşme sürecini ele alacak. (Shazam adı, mitolojik tanrılar ve tarihsel figürler olan Solomon, Herkül, Atlas, Zeus, Aşil, Mercury isimlerinin baş harflerinden oluşuyor.) Karakter, ilk kez 1939 yılında Bill Parker ve C.C. Beck tarafından çizildi. Shazam! 5 Nisan 2019’da vizyona girecek.