Angelina Jolie’nin ‘çöküşün eşiğinde olduğu’ iddiası

28.12.2017 13:24
Angelina Jolie’nin ‘çöküşün eşiğinde olduğu’ iddiası

Amerikan National Enquirer gazetesi, Hollywood yıldızı Angelina Jolie’nin az yemek yediğini, neredeyse hiç uyumadığını ve çok fazla çalıştığını yazdı.

Sağlık problemleri de yaşayan 42 yaşındaki ünlü oyuncunun “büyük bir çöküşün eşiğinde” olduğu belirtilen haberde, Jolie’nin sık sık başının döndüğü, bayıldığı, düzgün beslenmediği, çok az protein aldığı, sadece meyve ve sebzelerden oluşan lokmalar yediği ve su içtiği belirtildi. 

Brad Pitt’le yaşadığı boşanma süreci sebebiyle de sürekli sigara ve şarap içtiği iddia edilen Jolie’nin fiziksel ve psikolojik bir “erimeye” doğru yol aldığı kaydedildi. 

Söz konusu haber üzerine Angelina Jolie’nin yakın arkadaşlarına ulaşan Gossip.com, ünlü yıldızın sağlık problemleri yaşasa da Brad Pitt’ten kaynaklanan uyku ve besin sıkıntısı çekmediğini, psikolojik sorunları olmadığını bildirerek iddiaları yalanladı. Jolie’nin özellikle çocukları için kendi sağlığına dikkat etmeye çalıştığı ifade edildi. 

Angelina Jolie, Eylül’de Vanity Fair’e yaptığı açıklamada, “Aslından bir kadından daha fazlasını hissediyorum çünkü seçimlerim hakkında akıllı olduğumu hissediyorum. Önceliğim ailem, hayatımdan ve sağlığımdan sorumluyum. Bunun bir kadını tamamlayan unsur olduğunu düşünüyorum” diye konuşmuştu.