Aralarındaki anlaşmazlık Avengers 3’te de sürecek

31.12.2017 11:51
Aralarındaki anlaşmazlık Avengers 3’te de sürecek

Marvel Sinematik Evreni’nin yıldız ismi Robert Downey Jr., Avengers: Infinity War’da Iron Man ile Captain America arasındaki fikir ayrılığının devam edeceğine dair ipuçları verdi. 

Iron Man ve Captain America karakterleri arasındaki çatışma ilk olarak 2016’da gösterime giren Captain America: Civil War filminde yaşanmış, Marvel filmlerinde boy gösteren birçok kahramanı bu ikilinin etrafında toplanarak birbirlerine karşı savaşırken izlemiştik. 

Avengers: Infinity War’da dokuzuncu kez Iron Man’e hayat verecek olan Downey Jr., Captain America’yı canlandıran Chris Evans ile ilgili olarak esprili bir dille şunları söyledi: 

“Bu benim için en zor şey. Çünkü Evans’a bakıyorum ve içimden yanına gidip onu koklamak geliyor. Ya da ona setteki öğle yemeklerine geldiğinde taktığı güneş gözlükleriyle çok havalı göründüğünü söylemek istiyorum. Ama çekimler başlayınca onunla kanlı bıçaklı olmak ve sinirlenmek zorundayım. Fakat o ilişkimiz bile yeni bir dönemece girecek.”

Filmde Guardians of the Galaxy üyeleriyle bir araya gelecek olmalarına da vurgu yapan ünlü oyuncu, “5 yaşımdaki oğlum onları çok seviyor, artık ona bu kahramanları tanıdığımı söyleyebileceğim, eğer şansı varsa belki onu bir gün Rakun Roket ile tanıştırabilirim” dedi. 

Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018'de, henüz resmi adını almayan Avengers 4 ise 26 Nisan 2019’da gösterime girecek.