Gillian Anderson, 25 yıllık X-Files macerasına nokta koyuyor!

01.01.2018 16:17
Gillian Anderson, 25 yıllık X-Files macerasına nokta koyuyor!

Son 25 yıldır kült diziler kategorisinde en üst sıralara oturan, 16 Emmy, 5 Altın Küre, 1 Peabody ödülüyle beraber daha pek çok başarıya imza atan fenomen dizi The X-Files’ın 11. sezonuna gerim sayım başladı. 

Gizem odaklı konusuyla dünya çapında milyonlarca hayranında derin izler bırakan yapımda, FBI ajanı ve doktor Dana Scully karakterini canlandıran Gillian Anderson, 1993’te başladığı diziye 11. sezon ile veda edeceğini söyledi. 

Yayınlanan son röportajında söylentileri doğrulayan 49 yaşındaki oyuncu, “Başlangıçtan beri bunun bir gün olacağını söylüyordum. İnsanların şok tepkilerine şaşırdım. Ben en başında X-Files’ın bir sezonluk dizi olduğunu sanıyordum” dedi. 

Yayıncı Fox kanalı ise dizinin başka sezonlarının çekilmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı. Serinin yapımcısı Chris Carter da, “Daha anlatılacak çok X-Files hikayesi var. Ama anlatabilir miyiz o bir soru işareti. Gerçek, orada bir yerde” diye konuştu. 

FBI ajanı Fox Mulder’a hayat veren David Duchovny ile Gillian Anderson’ın yine başrollerde yer aldığı yeni sezon, 3 Ocak’ta Fox’ta başlayacak.