True Detective’de Mahershala Ali’nin partneri belli oldu

04.01.2018 11:18
True Detective’de Mahershala Ali’nin partneri belli oldu

Amerikalı aktör Stephen Dorff, HBO'nun Game of Thrones ile birlikte en çok izlenen yapımlarından True Detective dizisinin üçüncü sezonu kadrosuna dahil oldu. 

Blade ve World Trade Center filmlerinde de yer alan Dorff, Arkansas eyalet polis dedektifi Wayne Hays rolündeki Oscar’lı usta oyuncu Mahershala Ali ile birlikte başrolde olacak. Dorff, Wayne Hays'in ortağı dedektif Roland West karakterine hayat verecek. 

Merakla beklenen yeni sezonda, Arkansas eyaletindeki Ozark Dağlarının kalbinde işlenen ürkütücü bir suçun öyküsü ve suçun on yıllar boyunca geriye uzanan gizemli geçmişi üç ayrı zaman dilimi içinde anlatılacak.

Daha önce üçüncü sezona katılan İngiliz aktris Carmen Ejogo, 1980’lerde kaybolan iki çocukla bağlantılı öğretmen Amelia Reardon karakterini canlandıracak. Çekimlere gelecek ay başlanması planlanıyor.

İlk iki sezonda olduğu gibi senaryosunu Nic Pizzolatto’nun kaleme aldığı dizinin henüz resmi bir yayın tarihi bulunmuyor. İlk sezonun yıldızları Matthew McConaughey ve Woody Harrelson da başyapımcılığı üstlenmeye devam ediyor.