‘Thor’ takımda ‘Wolverine’i görmek istiyor!

07.01.2018 23:11
‘Thor’ takımda ‘Wolverine’i görmek istiyor!

Marvel Sinematik Evreni filmlerinde Thor karakterine hayat veren Chris Hemsworth, Hugh Jackman’ın Wolverine’i ile aynı filmde yer almak istediğini belirtti. 

Katıldığı bir röportajda, Walt Disney’in geçtiğimiz ay Fox’un büyük bölümünü satın alması sayesinde X-Men karakterleriyle artık aynı filmlerde rol alabileceklerini hatırlatan 34 yaşındaki oyuncu, şunları söyledi: 

“Açıkçası aynı filmde yolumun kesişmesini istediğim kahraman Wolverine. Bu karakteri seviyorum, Hugh Jackman’ı seviyorum. Maalesef son filminde (Logan) öldü, değil mi? Avengers 4 ile biten sözleşmemi yenilemek için sabırsızlanıyorum. Wolverine’in çizgi romanlarda birçok kez diriltildiğini gördük. Onu yeniden yaşama döndürebiliriz. Artık bu ihtimalden haberdarım, bir telefon açıp kendisini bir kez daha Wolverine’i oynaması için ikna etmeye çalışacağım.” 

Hemsworth, Thor: Ragnarok filmine gelinceye kadar yaşanan süreçte karakteri canlandırmaktan yorulduğunu, ancak son Thor filmi ile Avengers: Infinity War ve Avengers 4’te kahramanı yeniden keşfettiklerini, bu sebeple Thor’u oynamayı sürdürmek istediğini sözlerine ekledi.